Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare!

Vårt fokus inom byggbranschen är bland annat fasadrenoveringar, stambyten och lägenhetsrenoveringar.  I alla våra tjänster vi erbjuder arbetar vi oftast som totalentreprenad, vilket innebär att vi sköter hela projektet från början till slut.

Företaget består idag av kompetenta snickare som utgör vårt varumärke. Tack vare flera år i branschen så har vi ett utarbetat kontaktnät med tillförlitliga partners och underentreprenörer.

Att arbeta hos oss är både varierande och roligt då vi har många olika kunduppdrag-stora som små.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och därför har vi  medarbetarsamtal, kick-off och julfest för att skapa en bra sammanhållning och teamkänsla.

Att utvecklas på arbetet både som individ och grupp är betydelsefullt och vi skickar gärna medarbetare på utbildning som vi ser har det rätt drivet och viljan att utvecklas inom företaget.

Våra ledord är kvalitet, service och pålitlighet och detta är inte bara ord utan kärnvärden som vi strävar mot varje dag, och som vi ser att alla våra medarbetare känner igen sig i.

Är du en av dem och har minst 5 års-erfarenhet av snickaryrket? Skicka då gärna in en komplett ansökan med CV, personligt brev och referenser.

Kanske är du vår nästa stjärna på företaget!