Hellström & Persson Bygg och Fasad

FÖRÄDLAR OCH RENOVERAR

STOCKHOLM

Hellström & Persson Bygg och Fasad är byggföretaget med lång erfarenhet inom branschen, och har som vision att vara det självklara valet för våra kunder i Stockholm.

Vi erbjuder idag alla typer av byggtjänster såsom – renoveringar, om- och tillbyggnader av kontor, lägenheter, kommersiella lokaler och fastigheter – där stambyten, fasadrenoveringar, byten av yttertak, plattsättning, snickeri- och måleriarbeten kan ingå.

I alla våra tjänster vi erbjuder arbetar vi oftast som totalentreprenad då det är något våra kunder vanligen efterfrågar. Det innebär att vi projektleder och tar det övergripande ansvaret för samordning och arbetsledning av de entreprenörer och hantverkare som kan ingå i byggprojektet – snickare, målare, murare, rörmokare, golvläggare, plattsättare, elektriker, med flera.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare i Stockholmsområdet med omnejd.

Vårt engagemang för uppgiften och hantverket är totalt. Vi vill alltid göra ett bra jobb! Skickliga och erfarna hantverkare, arbetsledare och projektledare täcker alla de yrkesområden som ett byggprojekt kan kräva.

VI MÅLAR, VI BYGGER, VI RENOVERAR FÖNSTER

Visste du att Hellström & Persson Bygg och Fasad ingår i en företagsgrupp?

Gruppen består idag av fristående bolag som arbetar med måleri, fönsterrenovering och bygg. Företagsgruppen har vuxit fram successivt genom åren där måleri var först på plan, och därefter kom bygg följt av fönsterrenovering.

Gusten Persson Gruppen

Företagen har gemensamt kontor i centrala Stockholm, gemensam administration och stabsfunktioner för personal, ekonomi, IT och marknad. Detta effektiviserar våra arbeten och samtidigt kan vi erbjuda våra kunder fler tjänster inom måleri, bygg och fönsterrenovering- från mindre uppdrag till omfattande och komplexa entreprenader.

Behöver du hjälp med måleri och fönsterrenovering? Klicka på länkarna nedan för att komma vidare för hjälp.

Våra värdeord

KVALITET

  • Vi tummar aldrig på kvalitet utan utför våra arbeten grundligt och fackmannamässigt
  • Vår personal är kompetenta, erfarna och har dokumenterad utbildning och är väl införstådda med vad det aktuella uppdraget innebär

SERVICE

  • Vi agerar med snabbhet och är alerta mot alla våra kunder, intressenter och medarbetare
  • Kunden är i centrum genom att vi återkopplar med snabbhet och senast inom 24h
  • Vi är flexibla, lösningsorienterade och transparanta gentemot våra kunder

PÅLITLIGHET

  • Vi håller det vi lovar och gör om eller förbättrar arbetet om kunden inte är nöjd
  • Våra projekt slutar inte förrän kunden är nöjd
  • Vi tar gärna emot och lyssnar på feedback från våra kunder, medarbetar och andra intressenter. Det är på så vis verksamheten utvecklas